Bel ons op  06 - 513 722 00

Home » Vleesverkoop

Vleesverkoop

Op Bolsemaheerd houden we op een zo natuurlijk mogelijke wijze verschillende dieren. We doen dit op een kleinschalige manier en met een zo dicht mogelijke natuurbeleving. Onze veestapel bestaat uit onder andere varkens, koeien en schapen.

Onze vleeskoeien lopen zoveel mogelijk met hun kalfjes buiten. We laten de kalfjes zo lang mogelijk zogen bij de moeder. Ze groeien daardoor langzaam maar natuurlijk.

Elk voorjaar hebben we lammetjes. Zo snel mogelijk gaan ze samen met de moeder naar buiten. Meestal in het najaar zijn de lammetjes klaar om verkocht te worden voor de slacht of als fokooi. De fokooien houden we meestal zelf om onze veestapel aan te vullen.

Ook houden we scharrelvarkens. Elk jaar hebben we een toom biggen. We verkopen deze biggen om verder af te mesten of doen dit zelf. In samenwerking met een aantal regionale bedrijven zorgen we voor een zo natuurlijk mogelijk voedingsrantsoen. Denk dan bijvoorbeeld aan gras of granen.

Meerdere keren per jaar laten we een aantal dieren slachten. We doen dit voor eigen consumptie en voor de verkoop. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, laat gerust een bericht achter. We laten het dan weten, als we weer vlees hebben.