Bel ons op  06 - 513 722 00

Home » Workshop natuurlijk leiderschap & communicatie

Workshop natuurlijk leiderschap & communicatie

Speciaal voor bedrijven en organisaties hebben we een bijzonder programma ontwikkeld dat vooral gericht is op versterking van het functioneren van een team of afdeling.  Voorafgaand aan de workshop vindt afstemming plaats over de inhoud, doelstellingen en aanpak tijdens de workshop.  De workshop leent zich uitstekend voor het werken aan bepaalde doelstellingen, bijvoorbeeld  een leiderschapsvraagstuk, losmaken van vastgeroeste patronen in samenwerking, communicatie-doelstellingen, versterken  zelfvertrouwen van teammedewerkers, of biedt ondersteuning en input bij het toepassen van bijv. competentiemanagement, of verandermanagement.

Schapen drijven vraagt het beste van een team

Centrale vragen tijdens de workshop kunnen zijn:
– Hoe is de communicatie en hoe verloopt de samenwerking tussen de teamleden?
– Hoe zijn de teamrollen verdeeld?
– Hoe handelt men in stress-situaties?
– Is er sprake van leiding geven en leiding ontvangen?
– Zijn de strategieën die worden toegepast om de schapen te laten doen wat de groep voor ogen heeft ook de juiste, of hoe zou het beter kunnen?

De trainer is verantwoordelijk voor de procesbegeleiding van de workshop. Draagt zorg voor een actieve deelname van alle deelnemers. Prikkelt en ondersteunt door het actief geven van feedback.

Tarieven

Voor tarieven en boekingen kun je contact opnemen met de Hayemaheerd. Wil je de workshop op een andere locatie plaats laten vinden, neem dan contact met ons op. Wij doen je graag een voorstel. Klik hier om je gegevens achter te laten.

Praktische informatie

  • De workshop Schapen Drijven vindt in principe plaats op het terrein van de Hayemaheerd. In overleg is een andere locatie mogelijk. Uitsluitend in Noord Nederland. De workshop schapendrijven kunt u rechtstreeks boeken via de Hayemaheerd.
  • De duur van de workshop is circa. 2 uur. De tijdsduur kan worden aangepast naar wens. Uiteraard wel afhankelijk van het programma, doelstellingen en de groepsgrootte.
  • Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 8 en maximaal 20. Mocht de groep groter zijn dan 20 personen, dan kan in overleg een combi activiteit worden afgesproken.
  • De workshop vind buiten plaats en is daarom beschikbaar van april tot eind november. Tevens is stevig schoeisel dat nat en vies mag worden verplicht.